Certificering

In de loop der jaren zijn wij als bedrijf voornamelijk bezig geweest met het verbeteren van veilig werken, de klanttevredenheid, kwaliteit en wet- en regelgeving. Met name hierdoor kunnen wij garant staan voor de door ons geleverde prestaties. Als erkenning hiervoor heeft HAM Schilders diverse certificeringen behaald.

 

HAM ISO9001 2008

 

ISO 9001:2008
De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.  ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. ISO 9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering.

*** Klik op plaatje voor het certificaat ***

 

 

 

  VCA-logo

 

 

VCA
De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij onder andere aan de wet- en regelgeving zoals de ARBO-wet voldoen. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen. het bijbehorende certificaat geeft aan dat de medewerkers van HAM Schilders in ieder geval op de hoogte zijn van de geldende veiligheidseisen.

*** Klik op het plaatje voor het certificaat ***

 

 

   

 

 

 

af-erkend

 AF-ERKEND
Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid. Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden en vooral... waaraan herkent u ze? Tot voor kort was het vanzelfsprekend dat iemand die het schilders-, glaszetters-, of behangersvak uitoefende, vakbekwaam was. Met de versoepeling van de Vestigingswet in 1996, werd het een stuk moeilijker om 'het kaf van het koren te scheiden'. Daarom heeft de Koninklijke Vereniging FOSAG de Erkenningsregeling opgericht. Hier kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven aan deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's. De deelnemende bedrijven worden ieder jaar grondig geïnspecteerd en werken volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de 'vereniging eigen huis' en de Consumentenbond.

OFFERTE AANVRAGEN - CONTACT