Geschiedenis

faktuur molijn

Omstreeks 1930 begon de heer Piet Ham samen met Siem Terhorst met het uitoefenen van het ambachtelijk schildersvak. Hij richtte schilderszaak Terhorst & Ham op met als vestigingsplaats het dorpje Kethel in Schiedam. De samenwerking liep niet altijd even goed waarna ze uit elkaar gingen en Schildersbedrijf Ham is ontstaan. Het bedrijf heeft deze naam tot 2007 gedragen waarna de huidige tenaamstelling een feit werd.

Sinds de oprichting is het bedrijf gevestigd geweest op het Noordeinde. In 2011 is het bedrijf vanwege de groei verhuisd naar de 's Gravelandseweg 395 in Schiedam.

Na vele jaren als eenmansbedrijf gewerkt te hebben, is het bedrijf vanaf de jaren zeventig met circa 10 medewerkers gegroeid tot ruim 25 medewerkers nu. Dit team zorgt voor een gemiddelde omzet van ruim 2 miljoen euro.

 

 

factuur kappelhof

 

HAM Schilders bevindt zich in een stadium van ontwikkeling en daarom gunnen wij u een "blik" in ons bedrijf. Via deze website krijgt u een idee van wie we zijn en wat we voor u kunnen doen. Natuurlijk besteden wij veel aandacht aan een optimale samenwerking met onze huidige opdrachtgevers en personeel, maar wij kijken ook altijd uit naar nieuwe opdrachtgevers en nieuwe werknemers.

OFFERTE AANVRAGEN - CONTACT