Particulier

Is uw woning toe aan een schildersbeurt of wilt u uw woning verfraaien, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk, behangwerk of andere technieken, wij zorgen voor een perfecte afwerking
Voor uw woning, uw duurzaamste bezit, heeft HAM Schilders de juiste kennis van de materialen en de nieuwste technieken in huis. Zodat u verzekerd bent van deugdelijk en duurzaam schilder- of behangwerk. Daar hebt u jarenlang plezier van.

HAM Schilders lijkt op het eerste oog soms prijstechnisch gezien niet de voornaamste keus te zijn, gelukkig weten bestaande opdrachtgevers beter. Immers betrouwbaarheid en kwaliteit van het bedrijf staan in een zeer gunstige verhouding met de prijs.

Graag willen wij jullie bedanken voor de service die jullie geleverd hebben door de voorzijde van onze woning nogmaals van een laag verf te voorzien. Het ziet er heel goed uit en we zijn er blij mee.

- Eigenaar woning Svea-parken te Schiedam.

 

“Schilderwerk prima afgeleverd, desbetreffende schilder heeft plezier in zijn werk en heeft kwaliteit afgeleverd en is een echte vakman. Kom je tegenwoordig niet zoveel meer tegen en mag ook wel eens gezegd worden.

- Eigenaar woning Aelbrechtskade Rotterdam.

 

 

 

OFFERTE AANVRAGEN - CONTACT