VVE

Is uw appartementencomplex toe aan een schildersbeurt of wilt u de algemene ruimtes verfraaien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk, behangwerk of andere technieken, wij zorgen voor een perfecte afwerking. HAM Schilders heeft ruime ervaring opgebouwd met het schilderen van appartementencomplexen. Wij zorgen voor goede informatievoorziening naar alle bewoners, van de aankondiging van de start van het werk tot en met de oplevering. Door de jarenlange ervaring weten onze medewerkers precies hoe ze dit type werk moeten inplannen, omdat de eigenaren vaak aan het werk zijn.

HAM Schilders heeft de juiste kennis van de materialen en de nieuwste technieken in huis. Zo bent u verzekerd van deugdelijk en duurzaam schilder- of behangwerk. Daar hebt u jaren lang plezier van. Vaak wordt er in samenwerking met een verffabrikant een verftechnisch advies opgesteld met een meerjarenverwachtingspatroon, waarbij HAM Schilders het aanspreekpunt blijft voor een ieder.

HAM Schilders lijkt op het eerste oog soms prijstechnisch gezien niet de voornaamste keus te zijn, gelukkig weten bestaande opdrachtgevers beter. Immers betrouwbaarheid en kwaliteit van het bedrijf staan in een zeer gunstige verhouding met de prijs.

“Ik ben vol lof over de schilders die hebben gewerkt van half september tot half oktober, hartelijk dank !”  

- Eigenaar VvE Statensingel

 

Wij zijn bewoners van het Griegplein waar op dit moment wordt geschilderd door uw bedrijf, wij wonen hier al 42 jaar en hebben dus heel wat schilders meegemaakt in de loop der jaren, maar zoals uw bedrijf werkt hadden wij nog niet meegemaakt.

Ze werken heel erg netjes, zijn vriendelijk en heel attent."  

- Eigenaar VvE Griegplein te Schiedam

OFFERTE AANVRAGEN - CONTACT